Jag vill spela in min skärm

Att spela in din egen skärm och webbkamera är ett enkelt sätt att snabbt skapa kursmaterial.

Om du kan tänka dig att köpa ett program så rekommenderar vi Camtasia Studio för PC eller ScreenFlow för Mac.

Om du söker ett lite smidigare och lite billigare alternativ som är fullt tillräckligt för de allra flesta behov, ta en titt på Screencast-O-Matic för både PC och Mac.

Ett helt gratis alternativ till dig som använder PC är CamStudio och för dig som använder Linux så finns Kazam.