Exempel på Köpvillkor

Här hittar du exempel på köpvillkor. Du får själv modifiera villkoren för att passa din verksamhet och din målgrupp, men du kan se detta som en bra utgångspunkt.

Köpvillkor

Vi tillhandahåller denna webbplats/tjänst, alla eventuella kurser och andra relaterade sidor för att den ska kunna användas av våra kunder, leverantörer, studenter och andra användare efter godkännande av dessa villkor. Läs villkoren noga innan du använder webbplatsen/tjänsten.

Denna tjänst ger dig som användare möjlighet att streama, läsa och titta på kurser som för stunden finns tillgängliga via tjänsten. Genom att aktivera ditt konto accepterar du att bli bunden av dessa och nedanstående villkor.

För att acceptera användarvillkoren måste du vara 18 år eller äldre.

Allt material som tillhandahålls genom tjänsten ägs av oss, alternativt av våra innehållsleverantörer. Allt material skyddas av upphovsrätt. Kurser som köps via tjänsten ger dig en icke-exklusiv, icke-överlåtbar, begränsad licens till kursen som gäller i 365 dagar om inget annat särskilt anges. Att du betalat för en licens innebär inte att äganderätten eller andra rättigheter till innehållet överlåts till dig eller någon annan.

Ditt konto är personligt och får inte delas med andra. Du förbinder dig att inte, vare sig helt eller delvis, kopiera innehåll från kurser eller annat innehåll i tjänsten. Du får inte modifiera, reproducera, dela eller distribuera kursmaterialet. Du måste hålla kursmaterialet konfidentiellt och inte sälja, låna ut, ge bort eller på annat sätt avslöja materialet eller dess innehåll för någon annan. Att bryta mot dessa villkor innebär att du omedelbart mister åtkomst till webbplatsen/tjänsten och att du kan göra dig skyldig till upphovsrättsbrott. Du ansvarar för att material inte sprids vidare till andra. Du svarar själv för all skada som orsakas av att du gett någon annan tillgång till tjänsten via ditt användarkonto.

Du har inte rätt att till annan överlåta dina rättigheter och eventuella skyldigheter enligt dessa användarvillkor, varken helt eller delvis.

Vi tillhandahåller åtkomst till webbplatsen/tjänsten i befintligt skick. Du är införstådd med att innehåll och utbud av kurser och annat i tjänsten, inklusive dess funktioner, kan ändras när som helst utan förvarning. Kurser och kursutbudet både kommer och kan uppdateras och förändras löpande.

Detta avtal omfattas av distansavtalslagen. Du har därmed rätt att frånträda detta avtal inom 14 dagar från den dag då avtalet träffades. För att utnyttja ångerrätten måste vi kontaktas skriftligen innan ångerfristens utgång. Observera att ångerrätten är begränsad. Om du loggat in på tjänsten och på något vis tagit del av materialet så samtycker du att vi påbörjat fullgörandet av tjänsten, även om inte ångerfristen skulle ha löpt ut. Detta innebär att du samtyckt till att tjänsterna har fullgjorts och att det därmed inte finns någon ångerrätt.

I övrigt tillhandahåller vi inga returer, återköp eller ångerrätt för våra digitala nedladdningsbara produkter eller kurser. Företag som beställer från oss lyder under köplagen och har ingen ångerrätt.

Allt material på denna webbplats/tjänst är upphovsrättsligt skyddat. Ej auktoriserat användande av materialet kan innebära ett upphovsrättsbrott.