Så kopplar du ihop dina Add Wisdom och Stripe konton

Här får du en kort introduktion till Stripe och en genomgång av hur du kopplar ihop ditt Stripe-konto med ditt Add Wisdom-konto.

Vad är Stripe och vad använder jag det till?

Stripe är en leverantör av betallösningar som gör det möjligt att ta betalt via kredit- eller betalkort i din butik.

Steg 1: Skapa ett nytt Stripe-konto

Registrera ett nytt konto hos Stripe på den här länken - du kommer att bli ombedd att fylla i ett antal uppgifter om ditt företaget såsom namn, bankkontonummer och dina egna kontaktuppgiter. Du kan också komma att behöva lägga in en bild på ditt pass eller annan id-handling för att kunna ta emot betalningar.

Steg 2: Länka samman Stripe med din lärplattform

För att göra detta behöver du dina API-nycklar, dom finns att hämta hos Stripe efter att du loggat in. Här är en direktlänk: https://dashboard.stripe.com/account/apikeys

Klistra därefter in dina API-nycklar på den här sidan i Add Wisdom: https://default.addwisdom.se/admin/settings/shop

Översta textfältet:  Hemliga API-nummer / Secret key

Nedersta textfältet: Publik nyckel / Publishable key