Ändra namnet på en kurs

Ändra namnet på en hel kurs

Du kan ändra namnet på en hel kurs genom att gå in på kursen och välja fliken Information uppe till höger. Ändra sedan texten i rutan "Kursens namn".

Ändra namnet på en variant

Du kan även byta namnet på enskilda varianter. Gå in på kursen och välj fliken Inställningar uppe till höger. Varje variant-ruta har tre prickar längst upp till höger. Klicka på dessa och välj Redigera variantnamn.