Visa eller dölj en kurs i butiken

Att visa eller dölja en kurs i butiken är enkelt.

Klicka dig in på den aktuella kursen och välj Inställningar i menyn uppe till höger. På varje enskild variant finns en checkbox för om du vill visa varianten i butik eller inte.

Publicerad och visa i butik - vad är skillnaden?

Kurser som visas i butiken är kurser som dyker upp i den allmänna kurskatalogen.

En publicerad kurs är en kurs som är tillgänglig för deltagarna på plattformen, det är också en förutsättning för att kursen ska synas i den allmänna kurskatalogen. Om du bjuder in en person till en kurs manuellt så måste kursen vara publicerad för att personen i fråga ska kunna gå kursen.