Schemalägg innehåll på en kurs

Med hjälp av schemaläggning kan du välja när varje kapitel ska bli tillgängligt för deltagaren.

Direktåtkomst - Standardinställning. Deltagaren har tillgång till kapitlet så snart hen registreras.

Dagar efter registrering - Deltagaren får tillgång till kursen ett specifikt antal dagar efter att hen registreras.

Specifikt datum - Deltagarna får tillgång till kursmaterialet på ett specifikt datum. När datumet passeras går denna inställning automatiskt över till Direktåtkomst.

Om du väljer att schemalägga ett kapitel har du också möjlighet att skicka ut ett e-postmeddelande i samband med att kapitlet blir tillgängligt för deltagaren.