Se dina deltagares framsteg på en kurs

Att följa en deltagares framsteg i Add Wisdom är enkelt. Här får du lära dig mer om hur det går till.

Visa framsteg direkt på en person

Gå till Personer i menyn till vänster, klicka på den person du är intresserad av och välj därefter Kurser i menyn uppe till höger. Här ser du personens alla kurser och status på respektive kurs.

Överblicka alla deltagares framsteg på en kurs

Gå till Kurser i menyn till vänster, klicka på den kurs du är intresserad av och välj Deltagare i menyn uppe till höger. Här ser du alla personer som bjudits in till kursen och varje persons framsteg.

Håll koll på framsteg i en viss grupp

Välj Grupper i menyn till vänster, klicka på den grupp du är intresserad av och välj Nycklar & kurser i menyn uppe till höger. Klicka på den kurs du är intresserad av för att fälla ut den. Här ser du alla gruppmedlemmar som bjudits in till kursen och varje persons framsteg.